1 травня 2013 р.

Львівська класична гімназія організувала флешмоб


Львівська класична гімназія при Львівському національному університеті імені Івана Франка також приєдналась до організації флешмобу 26 квітня 2013 року. Напередодні вони самі виготовили прапор Канади. Хлопці зібрались коло пам’ятника Шевченкові, щоб привітати своїх побратимів з Канади і подарувати їм прапор на площі у Львові, як знак вдячності за хороші дружні відносини між школами. Не вірите - подивіться, будь ласка, відео http://www.youtube.com/watch?v=yqeIzonHpGk&feature=youtu.be

Дякуємо учням гімназії за цю акцію і привітання з Великоднем та Сергієві Хараху за чудoве відео!

Перша гімназія Черкас провела флеш-моб "Україна - Канада"

Учні першої міської гімназії м. Черкас 24 квітня 2013 року зібрались разом на площі, щоб представити дружні відносини між Україною та Канадою. Вони організували Флешмоб, який складався з декількох частин. У виконанні учнів 5 – 10 класів був виконаний танець, а також створені живі прапори країн. Учні були одягнені у футболки відповідних кольорів: біло-червоні  прапор  Канади та блакитно-жовті – прапор України.

30 квітня 2013 р.

"School of Velyki Mosty + AL Horton Elementary School = Friends"

ВНВК"СЗШ-ліцей-1--3ст." м. Великі Мости Львівської області є партнером A L Horton Elementary School у Вегревіллі, Альберта, Канада. Такого листа надіслали про масову подію у Великих Мостах.

У п`ятницю, 26 квітня, ми провели флешмоб із учнями нашої школи. У ньому взяли участь  близько 100 учнів. Учні були одягнені у футболки синього, жовтого, білого та червоного кольорів, що символізувало прапори України та Канади, об`єднані червоним серцем.

Меседжем нашого флешмобу є "School of Velyki Mosty + AL Horton Elementary School = Friends". Додаю Вам фото

З найкращими побажаннями, Наталя Калинівська. 


Готуємось до Великодня!


Триває Страсний тиждень. Українські двомовні школи готуються до Великодня. У школі Святого Мартина м. Едмонтона, в пятницю, 26 квітня, учні 4 класу розписували писанки. 

Ось такі наші ікони!

У понеділок, 15 квітня, учні української двомовної програми школи Святого Кевіна зібралися у приміщенні Верховина Хол, щоб ознайомитись із старовинною українською традицією іконописання на шклі.Учням показали відео з історією іконописання, а також копії старовинних шкляних  ікон, які знаходяться у святих місцях провінції.