31 січня 2013 р.

НІБИ ТАК ДАЛЕКО ЗНАХОДЯТЬСЯ ЦІ ДВІ КРАЇНИ ОДНА ВІД ОДНОЇ, АЛЕ СВЯТА ЗБЛИЖУЮТЬ ЇХ/ THESE TWO COUNTRIES ARE SO FAR FROM EACH OTHER BUT THEY DO THEIR BEST TO KEEP TRADITIONS TOGETHER


Підготувала Юля Гринкевич
Ось і закінчилась Різдвяна пора. Різдвяні свята - це завжди весела подія у житті кожного учня. У цей час у  школі завжди весело та гамірно, відбувається багато святкових подій. Незабутньою залишилась і ця зимова пора для учнів України і Канади, які активно приймали участь у святкуванні .


29 січня 2013 р.

Запрошуємо вчителів української мови закордоння взяти участь у літній школі української мови і культури у Львові / Summer School of Ukrainian Language and Culture in Lviv ITTI for Ukrainian teachers from abroad


Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти щорічно в липні організовує літню школу для вчителів, котрі викладають в українських навчальних закладах закордоном.
Школа відбувається в рамках заходів, запланованих на виконання Програми розвитку освіти Львівщини, за підтримки Департаменту освіти, науки, сім’ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації.

28 січня 2013 р.

Український Фестиваль / Ukrainian Festival at Jean Vanier Catholic School



У  пятницю 25 січня 2013 року в школі  Jean Vanier  Catholic School  проходив  Український Фестиваль.  Усе дійство було побудовано у вигляді дванадцяти станцій - зупинок.