2 грудня 2013 р.

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКИХ КОЛЬОРІВ у cереду, 4-го грудня 2013 poky

Це чудова ідея - організувати День українських кольорів у школах із двомовною українською програмою Альберти, щоб підтримати Україну! 

З ініціативою проведення такого заходу є Влодко Бойчук, вчитель української в школі Архиєпископа Джордана у м. Шервуд Парк.

Влодко Бойчук написав учителям українських двомовних шкіл наступне:

Я сьогодні мав нагоду побувати на Едмонтонському майдані для підтримки Демократії в Україні і він мені дуже нагадав Помаранчеву Революцію 10-тирічної давності.

Уже більше тижня не сходить зі шпальт газет новина про Україну та українських людей, тому я пропоную скористатися таким визначним моментом та організувати "День українських кольорів" у наших  українських двомовних школах у середу, 4-го грудня. Попросіть усіх вбрати блакитно - жовті кольoри із метою підтримки демократіі в Україні.

Підготуватися до Дня українських кольорів, це лише оголосити по школі у понеділок(2 грудня) та вівторок (3 грудня). 

Закликаю кожного у cереду, 4 грудня 2013 року,  вбрати блакитно-жовті кольори із метою підтримки демократії в Україні. 

Протягом перерви на ланч ми зробимо групову фотографію в спортзалі, котра буде вміщена у Книгах року Українських двомовних шкіл. Цей захід матиме змогу поширити інформацію про те, що українська шкільна громада Альберти знає про те, що відбувається в Україні.

Окрім того, День українських кольорів розвиватиме почуття гордості в українських двомовних учнів.

Сподіваюсь, що Ви і Ваші учні візьмуть участь в цій акції підтримки демократії в Україні.


Я пишаюся тим, що Альбертська українська громада є такою активною і, що підтримує людей України у протесті за людську свободу, рівність закону і чесність.

Львівські школи - партнери, підтримайте учнів Альберти у середу, 4 грудня, 2013 року!


Немає коментарів:

Дописати коментар