6 листопада 2014 р.

Діти малюють те, що прочитали українською

Діти люблять малювати! А ми любимо дивитися, як вони бачать світ через малюнок.

Запрошуємо наших партнерів із Львівщини та Альбертщини взяти участь у художньому конкурсі «Читаємо разом».Опис конкурсу є розміщений в окремому розділі "Художній конкурс / Art Contest 2014".

Цей конкурс є продовженням та логічним завершенням партнерського проекту. Малюють всі, хто це любить робити. Малюють учні, котрі навчаються в українських програмах Альберти. Малюють учні, котрі навчаються у Львівських школах-партнерах.

Що учні мають зробити? (читати далі)


1. Прочитати українське оповідання чи казку.
2. Зробити малюнок до цього оповідання чи казки на папері розміром  11”x17” (23 cm x 43 cm). Інформація про вимоги є на сторінках 4, 9 та 10. додатку.
3. У доданому файлі на 7-8 сторінках знайти, видрукувати і заповнити Декларацію та Офіційну форму учасника.
4. Надіслати до 21 листопада 2014 року відсканований малюнок + Декларацію + Офіційну форму учасника на адресу:
Olena.Hartsula@gov.ab.ca із темою “Ukrainian Reading Together Art Contest”
ВСЕ!

27 листопада 2014 року збирається журі і вибирає переможців. Крім того, журі допоможе вибрати ще 8 малюнків для календаря.
Переможців буде вибрано по одній особі у кожній віковій категорії: 3-4 клас; 5-6 клас; 7-9 клас; 10-12 клас.
Переможців буде нагороджено після 15 січня. Роботи конкурсу будуть виставлятися.
Ми матимемо календар на 2015 рік, куди вмістимемо 12 найліпших малюнків із їхніми описами.

Мистецький проект полягає у тому, що учень малює ілюстрацію до прочитаного твору українського автора. Цей малюнок (якщо він є з України) потрібно відсканувати і надіслати на мою електронку разом із заповненими формами учасників (У додатку можете їх знайти) Чотири переможці визначатимуться по одному для кожної із вікових категорій: 3-4 клас, 5-6 клас, 7-9 клас, 10-12 клас. Найліпші 12 робіт увійдуть у календар 2015 року. Усі учасники художнього конкурсу отримають календар, а переможці отримають призи. Надіслати на конкурс відскановані малюнки не пізніше 21 листопада 2014 року. Результати конкурсу буде повідомлено 28 листопада. Якщо будуть переможці, то їхні оригінали потрібно буде вислати поштою. 

Немає коментарів:

Дописати коментар