24 січня 2017 р.

Призи для переможців проекту

Будинок - резиденція Генерал Губернатора в Альберті стала місцем проведення церемонії нагородження переможців конкурсу проекту "Ми стали частиною Канади".
Фотозвіт проекту:
Переможці конкурсу з паном Давидом Егеном, Міністром освіти Альберти і з Радником з української мови

Неймовірні The Вйо наживо з новими і найновішими і найстаровиннішими чудовими піснями-колядками

Чудова Елла Варава, переможиця категорії 7-9 класи біля свого твору

талановиті Куртис і Ендрю зі своїм вчителем, Володимиром Бойчуком,                                                      і директором школи Бреттом Коксом

Окрім робіт переможців, можна було оглянути роботи учнів Альберти і Львівщини, які увійдуть до шкільного календаря 2017/2018

Катерина Завойовська з мамою біля своєї переможної роботи. З її розповіді, цю картину надихнула стара фотографія української жінки на виставці з нагоди 125 років поселення українців в Канаді. Катю вразило, що жінка несла в двох руках відра з водою.

Хоуп Саймон біля свого чудового малюнка  про українських піонерів-поселенців, котрі розвивали землеробство в Альберті. Категорія 4 - 6 класи.

Дарія Лесик (категорія 2 - 3 класи) отримує з рук Давида Еггена, Міністра освіти, нагороду - копію своєї роботи в рамці, художній альбом "Скриня. Речі сили" і художню книжку про життя українців в Канаді.

Хоуп отримала нагороду від пана Міністра освіти - копію її картини в рамці, альбом "Скриня. Речі сили" та художню книжку про життя емігрантів в Канаді.

Елла розглядає свій подарунок - альбом "Скриня. Речі сили"

Дарія з сестричкою розглядають малюнки інших переможців

Немає коментарів:

Дописати коментар